Over psycholoog Natasja

  • Aangesloten bij NIP, NFG en RBCZ
  • Behandeling gedeeltelijk vergoed
  • Open, betrokken, respectvol

Over mijzelf

Hallo, ik ben gecertificeerd psychologe Natasja Potappel. Ik ben een vrouw van 48 jaar met drie kinderen die qua leeftijd variëren van jongvolwassen tot puber. Al van jongs af aan intrigeren mensen mij. Wat er tussen mensen onderling gebeurt, wat we denken, voelen, doen en waarom. Boeiende vraagstukken waarom ik psychologie wilde gaan studeren zijn o.a. “Wat beweegt je en wat houdt je tegen?

Behandelmethode

Om dit beter te kunnen begrijpen, heb ik mij verdiept in cognitieve gedragstherapie, schematherapie, emotional focus therapie (EFT) en acceptance and commitment therapie (ACT). EMDR was voor mij de kers op de taart. Door deze studies en de inmiddels opgedane werkervaring heb ik geleerd niet alleen te kijken naar wat mensen tegenhoudt maar vooral naar de veerkracht, vindingrijkheid en mogelijkheden die je hebt. Hoop brengt ons in beweging. Ontdek samen met mij hoe je kracht kunt putten uit de hoop om door te gaan. Lees hier meer over op behandelmethode.

Mijn werkwijze

In de behandeling is de persoon tegenover mij het uitgangspunt. Ik wil graag samen kijken hoe jij het beste uit jezelf kunt halen. Hiervoor kijk ik naar wat je kan en wilt. Zo zoeken we naar de beste manier om je weer vooruit te helpen.
Mijn werkwijze is open, betrokken en respectvol. Ik vind het belangrijk dat je je gehoord, gezien en begrepen voelt.

Ik werk cultuursensitief/transcultureel en hou ik rekening met je religie of levensbeschouwing. Mijn eigen levensbeschouwing is Christelijk. Deze levensovertuiging neemt een grote rol in mijn leven in en daarom probeer ik mijn werk uit te voeren vanuit een Christelijke basishouding. De therapie staat echter open voor iedereen.

Wat zijn de voordelen van mijn praktijk?

We hebben vaak een korte of zelfs geen wachtlijst. Afspraken in de avonduren behoren tot de mogelijkheid. Een persoonlijke en doelgerichte benadering, waarbij jouw privacy absoluut is gewaarborgd, vind ik erg belangrijk. Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig en er vindt geen melding van klacht en diagnostiek plaats bij een verzekeraar. Hierdoor komt u in de toekomst niet op een vervelende manier in aanraking met opgelegde beperkingen door verzekeraars (denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een verzekering als ondernemer of ZZP-er of als u een levensverzekering wilt afsluiten).

De vergoeding vindt plaats onder een algemene code en geschiedt vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor gaat het ook niet ten koste van uw eigen risico.

Mocht je mij even willen spreken of mocht je jouw klacht/probleem aan mij willen voorleggen, dan kan dat uiteraard. Neem dan even telefonisch contact met mij op, of stuur mij een e-mail of whatsapp berichtje. Dan kom ik binnen 24 uur bij je terug.

Met hartelijke groet,

Natasja Potappel

Psycholoog Ridderkerk

Natasja Potappel

Psycholoog-NIP

“Mijn werkwijze is open, betrokken en respectvol. Ik vind het belangrijk dat je je gehoord, gezien en begrepen voelt.”

Cognitief gedragstherapeut
EMDR Practitioner
ACT Guide Master

Neem contact op of maak een afspraak

Heb je een vraag voor mij of wil je een afspraak maken voor een eerste gesprek, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.

Na ontvangst van je bericht, neem ik zo spoedig als mogelijk contact met je op.

    Ben je aanvullend verzekerd?

    Weet ik nietBasis verzekerdAanvullend verzekerd